Sverige    Logga in  / Skapa konto  
Valutor:

Sekretesspolicy


Vad är personlig information
Generellt definieras sekretesslagstiftning "personuppgifter" som information om en identifierbar person eller information som gör att en individ kan identifieras. Denna politik kommer mer specifikt behandla personuppgifter som vi samlar in, använda och lämna ut, som i allmänhet inkluderar ditt namn, adress, telefonnummer nummer, personliga e-postadress, månad och dag av födelse, fakturering och kontoinformation, användning av våra webbplatser knutna till en av dessa kategorier och annan information som du väljer att ge, och annan information som specifikt rör dig, som vi samlar in under tillhandahålla varor och tjänster till dig.
Information vi samlar in online
. En generell surfning: Vi samlar in allmän information om våra besökare, erfarenhet med våra webbplatser och denna allmänna informationen är inte ansluten till personligt identifierbar information om enskilda besökare Den insamlade informationen omfattar vilka sidor våra besökare tittar på våra webbplatser och om besökarna kom igenom. en länk för våra webbplatser ;. den innehåller även information om vilken typ av webbläsare och tjänsteleverantör som används och kan användas som beskrivs nedan under "med hjälp av information vi samlar in online" All denna information hjälper oss att erbjuda en bättre upplevelse för våra besökare genom att vara kunna avgöra sådana saker som hur man bäst formaterar våra mobila webbplatser för olika enheter, våra mest önskade sidor, produkter och funktioner, hur man bäst leda besökare till våra webbplatser, och där det kan finnas webbläsare eller tjänsteleverantör anslutningsproblem.

Två Personlig information :. Skapa ett konto Du ges möjlighet att skapa ett konto på våra webbplatser Skapa ett konto kan du sedan ställa in en adressbok, göra en önskelista och njuta av "snabba kassor" genom att ha oss automatiskt in. din faktureringsadress, föredragna leveransinformation och betalningsinformation. skapa ett konto kräver att du anger din e-postadress, för- och efternamn, och att skapa ett lösenord, och kan du ge annan personlig information såsom fakturerings- och leveransadresser, telefon nummer, betalningsinformation, födelsedag månad och dag, och kön. Dessutom, om du har skapat ett konto, kommer du att kunna se din beställning när du loggar in på ditt konto.
Inköp på Online Store
Om du köper varor via våra webbplatser, kommer vi samla in personlig information (dvs namn, fakturerings- och leveransadressinformation, e-postadress, telefonnummer och betalkortsinformation) samt information om dina inköp på våra webbplatser, som vi kan kombinera med din butik inköpsinformation.
Med hjälp av information som vi samlar in online

Vi använder informationen som samlas in på våra webbplatser för följande ändamål: För att förstå dina behov och önskemål, tjäna webbplatsens innehåll, anpassa din upplevelse på våra webbplatser och när vi skickar marknadsföringsmaterial, och utveckla, sälja eller tillhandahålla produkter och tjänster, och möjligen att genomföra undersökningar, forskning och utvärdering. Detta kan innebära att marknadskommunikation om våra produkter, tjänster och kampanjer. att analysera din verksamhet med oss, inklusive interaktion med våra webbplatser, effektiviteten i vår annonsering och dina inköp.

För att slutföra din transaktion för våra varor eller bearbeta din retur eller utbyte.
För att uppfylla dina önskemål, såsom e-post en vän och önskelista, och för att hjälpa dig med alla frågor du kan ha om våra webbplatser eller i samband med en beställning.
Hur man hanterar och utveckla vår verksamhet och verksamhet, administrera konton, och samla in och bearbeta betalningar.
Vänligen upptäcka och skydda vår hemsida och andra tredje parter mot fel, vårdslöshet, bedrägeri, stöld och annan olaglig verksamhet och granska efterlevnaden av policies.
För att spara information som lagras i ditt online-konto per din begäran. Som är tillåtet enligt, och följa eventuella rättsliga och administrativa krav och bestämmelser.
Information Dela med tredje part
En e-postadresser och inköpsinformation :. Vi vill inte sälja eller hyra ut din e-postadress eller orderhistorik till oberoende tredje part, med undantag för vad som anges nedan under "Försäljning eller fusion."
Om du registrerar dig för att få e-post från våra dotterbolag, kommer vi att dela din e-postadress med dotterbolag du valt så att de kan skicka reklammaterial om sina produkter. Våra dotterbolag kommer inte att sälja eller hyra ut din e-postadress till fristående tredje parter, såvida de inte är inblandade i en försäljning eller fusion.

. Två postadresser och inköpsinformation: Om du opt-out, vi göra ditt namn, postadress och inköpsinformation tillgänglig för vår för deras marknadsföringssyften.

. Tre Rättsliga Upplysningar: Du bör också vara medveten om att vi kan avslöja specifik information om dig om det är nödvändigt att göra det enligt lag eller på grundval av vår goda skäl att tro att det är nödvändigt att anpassa eller följa lagen eller är nödvändigt för att skydda användarna av våra webbplatser, webbplatser eller allmänheten.
Uppdatera personuppgifter

Om du har skapat ett online-konto som vi föredrar att hålla din personliga information korrekt och up-to-date. För att göra detta, ger vi dig möjlighet att uppdatera eller ändra dina personuppgifter, inklusive din faktureringsadress och föredragna leveransinformation. Just logga in på ditt konto med din e-postadress och lösenord, och du kommer att se en sida översikt där du kan uppdatera informationen.
På din skriftliga begäran kommer vi att informera dig om att det finns, använda och allmänna beskrivningen av din personliga information och vi kommer att ge dig en kopia av den information som vi har behållit. Det kan finnas en liten avgift för att komma åt din personliga information.
Vänligen skicka din skriftliga begäran till postadressen tillhandahålls under "Frågor om sekretess" nedan. I din skriftliga begäran, vänligen ange ditt namn, adress och e-postadress så att vi kan kontrollera om vi behålla någon personlig information om dig.
Länkar till andra

För din bekvämlighet och njutning, kan våra webbplatser innehålla länkar till andra webbplatser. Vi utvärderar inte och är inte ansvariga för din integritet eller innehållet på sådana webbplatser. Vi vill uppmana dig att granska sekretesspolicyn på varje länk för att se till att du är bekväm med deras integritetspolicy och praxis.
Uppdateringar av sekretesspolicy
Allteftersom vi fortsätter att erbjuda nya och olika typer av innehåll och tjänster, kan vi ändra vår insamling av information eller användning praxis. Bör det finnas en väsentlig förändring till våra informationsinsamling eller användning praxis, kommer den att endast användas för uppgifter samlas på en fram basis, och vi kommer att uppdatera denna integritetspolicy uttalande. Säkerhets Statement
Vi begränsar antalet anställda som har tillgång till de databaser som innehåller personuppgifter, och våra anställda informeras om vikten av sekretess. Vi har en skriftlig policy för informationssäkerhet.
Våra webbplatser är utformade för att ta emot beställningar endast från webbläsare som tillåter kommunikation via Secure Socket Layer (SSL) teknologi ;. Till exempel, Mozilla Firefox 3.6+, Microsoft Internet Explorer 8.0+, Google Chrome 14.0+, och Apple Safari 5.0+ Webbläsare som inte uppfyller detta krav kommer att hindras från att navigera i webbutik del av våra webbplatser.
Medan vi genomföra ovanstående säkerhetsåtgärder på denna webbplats, bör du vara medveten om att 100% säkerhet är inte alltid möjligt.
Frågor om vår sekretess

Om du har några frågor, kommentarer eller funderingar kring vår efterlevnad av skydd för personuppgifter och elektroniska handlingar (Pipeda) eller liknande provinslag, vänligen kontakta oss.
Copyright © 2020 www.ridskolefoto.se. Powered by ECCO